Het Grootste Kennisfestival

27 Februari 2025 - Groningen

10.00 - 16.00 uur

Ben je er ook bij op 27 februari 2025 in Groningen? Want dan organiseren we de winter-editie van Het Grootste Kennisfestival  in club KOM OOST in Groningen.

Na 3 geweldige Grootste Kennisfestival van Noord Nederland in september vindt de volgende editie plaats op 27 februari 2025. Zoals je van ons gewend bent geen doorsnee locatie maar in een echte festivalvibe: de locatie is namelijk KOM OOST in de Oosterstraat. Inn het hartje van Groningen dus. En de naam sprak ons ‘als jongens uit het oosten’ natuurlijk ook wel aan :-).

Half november maken we de eerste sprekers bekend dus we houden je nog even inspanning! 

Het ‘overall’ thema van het Winter Kennisfestival 2025 is Innovatief organiseren in de praktijk.

Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Wat maakt Het Grootste Kennisfestival zo leuk?

We vroegen het de deelnemers. Eindelijk eens geen plenaire programma waar je verplicht bij moet zijn. Het voelt echt als een dag uit, terwijl je gewoon aan het leren bent; leren kan dus gewoon ontzettend leuk zijn. Lekker ontspannen rondzwerven in kennisland. Je bepaalt je eigen programma en pauzes en er is continu een soort prettige keuzestress met zoveel aanbod en als je even geen zin hebt in een lezing of workshop is het goed toeven aan de bar voor een drankje en goede muziek.

Natuurlijk werken we weer samen met hartstikke leuk partners als Noorderlink, Alfa-college, NOM, BOOM uitgevers, S2 uitgevers, CIBAB Next, HR24, Storm Recruitment en vele anderen….

Heel binnenkort is de eerste versie van het programma op de site te zien. En wil je ook nog als partner aanhaken? Laat het ons weten.

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2025 in Groningen

Naam

EEN EIGEN OCHTENDPROGRAMMA OP DE KENNISFESTIVALDAG

Naam

Doe mee in de kennisfestival week

Naam

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2025 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op