19

Juni 2025

13.00 - 21.00 uur

Festivalterrein gasfabriek

Deventer

SNEL SNELLER SNELST: 10 JAAR KENNISFESTIVAL

Dat de tijd snel gaat….en steeds sneller lijkt te gaan… ervaren we allemaal wel. Maar dat we het komende jaar Het Grootste Kennisfestival voor de 10e keer organiseren in Deventer, vinden we zelf toch ook wel ongelofelijk. Maar aan de andere kant, als je bedenkt wat we allemaal meegemaakt hebben met zoveel bezoekers door de jaren, al die sprekers, partners, medewerkers: echt fantastisch. We hebben er dan ook veel zin in. Om er weer een sprankelende, inspirerende en vernieuwende editie van te maken. Maar ook door het jaar heen leuke jubileum dingen te bedenken en te doen. We beginnen met een mooie ‘early-bird ‘-actie… daarover verder op de pagina meer.

SUPER EARLY BIRD Ticket

MET EEN 10 JAAR OUDE TICKETPRIJS € 175,-

Op 19 juni 2025 organiseren we voor de 10e keer Het Grootste Kennisfestival. De plannenmakerij voor het festivalterrein in en rond de Gasfabriek in Deventer zijn in volle gang. En natuurlijk denken we nu al na over een mooi festivalprogramma. Vanwege het 2e lustrum leek het ons leuk een early bird actie te doen met de ticketprijs van 10 jaar geleden. Als je voor 31 oktober een kaartje koopt betaal je 175, – (ipv 229,-). Dus wij zouden denken, waar wacht je nog op?

Koop Ticket

EEN EIGEN OCHTENDPROGRAMMA OP DE KENNISFESTIVALDAG

Ook afgelopen jaar begroetten wij verschillende groepen ‘s morgens op het festivalterrein voor een eigen programma op 1 (of meer) van onze festivalpodia. Misschien is dat in 2025 ook iets voor jou? Na een lekkere lunch kunnen al jouw bezoekers dan naar Het Grootste Kennisfestival. Zo combineer je een eigen bijeenkomst met een groter geheel waardoor je bezoekers natuurlijk heel wat te bieden hebt (en heel veel nieuwe mensen kunnen ontmoeten). Een ‘event in event’ concept eigenlijk. Lijkt je dat wat? Neem dan snel contact met ons op, want het aantal plaatsen hiervoor is net zo groot als het aantal podia en er zijn al een aantal plekken weg.

WORD JIJ PARTNER VAN HET KENNISFESTIVAL?

Kan dat? Partner worden van Het Grootste Kennisfestival? Ja natuurlijk. Graags zelf. Dankzij onze partners zijn we nu toe aan de 10e editie. Dat was anders nooit gelukt.  Partners kunnen ons helpen met 3 dingen

  • een toevoeging aan het festivalterrein met iets moois, geks, verrassends of een eigen tent bijvoorbeeld
  • een bijdrage aan het programma met het regelen van een topspreker of bijvoorbeeld door een heel eigen podium te porgrammeren
  • met een grote groep mensen naar het festival komen

Lijkt dat je wat? Ons ook, we horen het dus graag…

word partner

EEN EIGEN FESTIVAL OP ONS TERREIN IN DE KENNISFESTIVALWEEK?

Wilde je je altijd al een kennisfestival voor jouw organisatie? Maar weet je niet precies hoe je dat van de grond krijgt? Wat dacht je dan van een evenement op het festivalterrein dat we toch al opbouwen? In de week van Het Grootste Kennisfestival zijn er nog wat dagen vrij voor jouw evenement. Alles staat er al… tenten, techniek, aankleding, een foodplein met barren en foodtrucks. Je hoeft dan alleen nog na te denken over een programma (helpen we je trouwens ook graag mee) en te zorgen voor deelnemers. Wij zorgen ervoor dat het terrein in jouw vormgeving wordt omgebouwd. Makkelijk toch? Laat het ons weten want het aantal dagen dat dit kan is beperkt.

Neem contact op

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2025 in Groningen

Naam

EEN EIGEN OCHTENDPROGRAMMA OP DE KENNISFESTIVALDAG

Naam

Doe mee in de kennisfestival week

Naam

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2025 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op